Life design en werkgeluk

Het doel in het leven is in mijn optiek om geluk te ervaren en te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Dit klinkt eenvoudig, maar veel mensen leven in een wereld van illusies, die het echte geluk versluieren. Denk daarbij aan hardnekkige gedachten- of gedragspatronen.

 

Zou jij een geluksexpert willen worden? Iemand die precies weet wat je kan doen om jezelf gelukkiger te voelen, maar ook om anderen gelukkiger te maken.

 

Bewandel samen met mij het pad naar een gelukkiger leven en kom erachter welke veranderingen er in jouw leven nodig zijn! Zowel een individueel als groepsaanbod behoort tot de mogelijkheden.

“Geluk is een manier van reizen, geen eindbestemming”

 

 

Groepstraining “Gelukskunde”

Tijdens de lessen Gelukskunde ga je leren wat voor jou geluk eigenlijk inhoudt en hoe jij jouw eigen geluk kunt leren vergroten!

 

We doen veel oefeningen die jouw zelfinzicht zullen vergroten en je handvatten bieden om invloed te hebben op jouw geluksniveau.

 

Je leert hoe je meer voldoening kunt ervaren, meer energie kan krijgen, een stuk gelukkiger kunt zijn, makkelijker je doelen kunt behalen en meer betekenis in je leven kunt ervaren.

 

Kortom alles wat je nodig hebt om zelf gelukkiger te zijn en ook om een geluksexpert te worden. Dus als je klaar bent voor een dosis positieve psychologie, zelfvertrouwen en plezier; schrijf je dan in voor deze groepstraining.

Tijdinvestering: 8 lessen van 120 minuten.
Trainingsdata: In overleg
Locatie: Ede (op aanvraag ook elders in het land)
Aantal deelnemers: 10 tot 16
Investering: € 240.- excl btw per deelnemer.

 

DOWNLOAD BROCHURE

 

Gelukskunde
392 downloads

Individueel gelukstraject

Geluk is iets wat je kunt leren en is geen toestand waarop je wacht totdat het jouw kant op komt. Jouw geluk begint vandaag!

 

Wat is voor jou geluk? En, wat maakt jou gelukkig?

 

In een individueel coachingstraject kijken we samen naar waar je nu staat, wat je dromen zijn en wat je belemmert om daar te komen waar je wilt zijn.

 

Wat is je missie? Wat zijn je talenten? Wat zegt het stemmetje in je hoofd? Want...

 

“what you think, you become; what you feel, you attract; what you imagine, you create.

(The Buddha)

 

De gesprekken vinden bij voorkeur in de buitenlucht plaats tijdens een wandeling.

 

Mijn coachingstarief  is € 75 (excl. BTW). per uur. Er zijn gemiddeld drie gesprekken nodig van +/- anderhalf uur.