'Ik ben een verkenner van grenzen, die uitnodigt om mee op reis te gaan, waardoor je jouw eigen avontuur start!'

 

Na een onbezorgde jeugd opgroeiend in een gezin van vijf, ben ik begonnen met een studie aan de Hogere Hotelschool in Maastricht, waar ik het begrip gastvrijheid en ook de wereld van de gastronomie heb leren kennen: een mooie tijd! Verlangend naar een avontuurlijk leven heb ik in 1997 na mijn studie twee en een half jaar in het buitenland (Bonaire en Brazilië) doorgebracht. In de jungle van de Amazone van Brazilië ben ik mijzelf kwijtgeraakt. Vanuit een diep dal heb ik gevochten om mezelf opnieuw terug te vinden. De belangrijkste levensles die ik hieruit geleerd heb, is: “er is altijd een onschendbaar stuk in jezelf, wat niet doodgaat of dood kan gaan, waar je altijd naar terug kunt keren en waar je op kunt vertrouwen.”

 

Om mijn kennis op het gebied van organisaties en leiding geven te verdiepen, ben ik in 2000 bedrijfskunde gaan studeren en afgestudeerd op het onderwerp: “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.” In 2006 heb ik wederom een carrière switch gemaakt en sindsdien ben ik werkzaam als leerkracht en begeleider in het speciaal en tegenwoordig regulier voortgezet onderwijs. Ik heb acht jaar lesgegeven aan leerlingen die uit huis waren geplaatst en verbleven in de residentiële jeugdzorg (internaat). In het werken met deze kwetsbare en vaak getraumatiseerde jongeren heb ik geleerd dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot verandering. 

 

Mijn avontuurlijke inslag en daarnaast een sterk verlangen naar een nieuwe, betere en rechtvaardigere wereld, zorgden ervoor dat ik altijd de grenzen van mezelf heb opgezocht. Daar waar je je grenzen tegenkomt, zit ook de potentie tot groei.

 

Mag ik jou of je bedrijf ook helpen groeien? 

 

Heb ik je interesse gewekt, neem dan contact met me op om geheel vrijblijvend een eerste gesprek in te plannen.

 

CV Floor Nijhuis