Leiderschapsontwikkeling

Een uitstekend leider geeft goede leiding aan zichzelf. Word de beste leider van jezelf en daardoor voor je omgeving, zowel privé als op je werk. Geïnspireerd door mijn eigen ervaringen op dit gebied en inspirators als Stephen Covey, Eckhart Tolle, Jitske Kramer en Michael Pilarczyk, help ik jou om inzicht te krijgen in wat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg staat. Hoe je jouw leven weer kunt leren leiden en jouw dromen realiteit kunt laten worden. Zowel een individueel coachingstraject als een groepstraining behoort tot de mogelijkheden.

 

Groepstraining

Professioneel in Balans 'Van werkdruk naar (werk)geluk'

 

We leven in een samenleving waarin veranderingen elkaar snel opvolgen en waarin we ons telkens opnieuw moeten aanpassen aan nieuwe situaties. Hoe ga je veerkrachtig om met al deze veranderingen? Wil jij meer regie en eigenaarschap ervaren over je taken? Wil jij het plezier in je werk vergroten of wil je werk en ontspanning in de juiste balans brengen? Dan is de training “Professioneel in Balans” iets voor jou!

 

In deze interactieve groepstraining leer je jezelf (nog beter) kennen en ontwikkel je vaardigheden waarmee je jouw persoonlijke effectiviteit en leiderschap vergroot. Hierdoor kun je beter anticiperen op snelle veranderingen in het werkveld en daarbuiten, kies je voor dat wat voor jou belangrijk is, besteed je je kostbare tijd effectiever en breng je balans tussen wat energie vraagt en energie oplevert.

In drie middagen wordt op een praktische manier coachend gewerkt aan deze doelen vanuit de zeven eigenschappen van effectief leiderschap (Covey), positieve psychologie, oplossingsgerichte methodiek en neuro linguïstisch programmeren (NLP). Stuk voor stuk elementen die hun meerwaarde hebben bewezen en succesvol bijdragen aan regie ervaren en effectief werken als professional binnen het onderwijs.

Het resultaat van de training: voldoening en plezier in je werk, een gezonde werk-privé balans en groei in persoonlijk leiderschap.

 

Tijdinvestering: 3 dagdelen van 13:00 tot 17:00 uur
Trainingsdata: In overleg
Locatie: Ede (op aanvraag ook elders in het land)
Aantal deelnemers: 6 tot 12
Inverstering: € 295.- excl btw per deelnemer. Inclusief lunch.

 

Voor meer informatie:

Mail
Of bel Floor Nijhuis

Of neem contact op met

Annette Wilting - 06 380 26 939

Wilting Coaching & Training

 

 

 

Professioneel In Balans
PDF – 312,4 KB 387 downloads

Individueel coachingstraject

Regie over je eigen leven

 

Hoe zorg je ervoor dat jij zelf weer aan het roer van jouw leven staat, dat jij de regisseur wordt, bent en blijft van jouw toekomst.

 

In een persoonlijk coachingstraject kijken we waar jij nu staat en waar je naar toe wilt. Welke overtuigingen belemmeren jou om je doelen te bereiken?

 

Samen kijken we hoe jij jezelf waardeert op de diverse leefgebieden; gezondheid, financieel beheer, familie, werk, liefde, gezin, sociaal en zingeving. Welk leefgebied heeft nu prioriteit en welk leefgebied zou je meer willen ontwikkelen?

 

De gesprekken vinden bij voorkeur in de buitenlucht plaats tijdens een wandeling.

 

Mijn coachingstarief  is € 75 (excl. BTW). per uur. Er zijn gemiddeld drie gesprekken nodig van +/- anderhalf uur.