Wat klanten zeggen...

 

Floor bezit het gave overzicht te creëren rondom complexe zaken m.b.t. ontwikkeling van de leerlingen. Overzicht geeft inzicht. In goede dialoog weet Floor dit inzicht om te zetten in uitzicht voor alle betrokkenen. Overzicht, Inzicht en Uitzicht! In die volgorde!”

Michiel Westerik - Schoolleider

 

“De afgelopen twee jaar heb ik in mijn rol als intern begeleider intensief samengewerkt met Floor. Floor coacht jongeren met speciale ondersteuningsbehoeften en zorgt ervoor dat de jongere zelf eigenaar blijft van het veranderingsproces, op weg naar een mooie toekomst. Floor coacht op een oplossings- en handelingsgerichte manier door niet het probleem centraal te stellen, maar de persoonlijke behoeften van de jongere. Floor werkt actief samen met de jongere, ouder(s)/ verzorger(s) en onderwijsprofessionals. Naast het coachen van leerlingen onderzoekt Floor ook wat onderwijsprofessionals nodig hebben om de jongere in de klas te kunnen begeleiden, waardoor het mogelijk wordt om goed onderwijs te geven.”

Annet Rap - Docent en Intern Begeleider

 

“In de afgelopen jaren heb ik Floor leren kennen als een betrouwbare professional die doet wat ze zegt. Ze straalt rust uit, stelt je op je gemak en kan goed luisteren. Floor beschikt over veel kennis, wijsheid en ervaring, die ze inzet in de begeleiding. Hiermee helpt ze mensen om zich te ontwikkelen, om tegenslag te overwinnen en om knelpunten om te buigen naar groeimogelijkheden.”

Annette Wilting – Teamleider Sociaal Team Ede